‘The Garden of Love speelt op Pinkpop’ UPDATE

Will and the People

Het is nog niet officieel bevestigd, maar het ziet er toch echt naar uit dat The Garden of Love is toegevoegd aan de line-up van Pinkpop. Dat meldt de Telegraaf.

The Garden of Love werd onlangs bekend van het televisie programma Down met Johnny rocks. In het programma gaat Johnny de Mol op zoek naar talentvolle bandleden met een verstandelijke beperking.

De eerste single, met de interessante naam Evan: She Fucked All Your Friends, is afgelopen maand uitgekomen. Hier kun je hem beluisteren.

De Pinkpop-organisatie heeft de komst van The Garden of Love nog niet bevestigd.
Komst is inmiddels bevestigd door de organisatie. Ze spelen op zondag 12 juni op de Converse-Stage, 12.45 uur.

16 reacties op “‘The Garden of Love speelt op Pinkpop’ UPDATE”

 1. Ik heb de serie rondom deze gasten niet gevolgd, en van mij hoeven ze niet op Pinkpop te komen spelen. Je moet deze mensen ook niet voortrekken omdat ze een beperking hebben, maar beoordeel aan de hand van hun muzikaliteit of ze Pinkpop-waardig zijn.

 2. Ik heb de serie maar half gevolgd en mij lijkt het wel vet als ze spelen. Gewoon lekker losgaan en gek doen. Nummer is trouwens niet slecht alleen engels is wat “apart” maar dat is juist wel grappig. En waarom zou je ze niet mogen voortrekken, het is niet alsof ze zoveel kosten dat er geen andere band zou komen.

 3. Heb ze op het bevrijdingsfestival gezien en dan viel zeker niet tegen hoor. Was leuk om te zien, vooral hoe die lui los gingen.

 4. haha zou wel geniaal zijn als zij komen, verder ja leuk nummer maar engels kan wel wat beter

 5. Humn ik wilde wat gaan zeggen, maar Martijn lees je reactie en ben het eigenlijk wel met je eens. Ik beoordeel ze op die ene minuut die ik net op youtube zag. Humn misschien moeten we ze gewoon een kans geven en pas achteraf een mening geven. Aan de andere kant: als het niets is kan je altijd nog patat gaan eten.

 6. Het is juist leuk voor ze dat ze ook eens zo’n kans krijgen, en het kan heel leuk worden. En hoezo voortrekken? Er spelen niet alleen maar dit soort bands op Pinkpop, integendeel.

  Ik vind het Engels inderdaad ook niet om aan te horen, maar dat maakt niet zoveel uit, de liedjes zijn wel vet, ze spelen verder goed.

 7. Ik bedoelde dat deze band wordt voorgetrokken omdat ze bestaan uit gasten met een beperking. Men snapt ook wel dat ze er niet hadden gestaan als ze niet zo’n tv-serie rondom hen heen hadden, of als ze geen beperking hadden. Er zijn veel kleinere bands met veel talent die deze kans niet krijgen. Niet omdat ze muzikaal niet goed genoeg zijn, maar puur omdat ze deze kans niet zomaar krijgen. Maar verder ben ik vrij open kwa mening over deze band, het zou leuk kunnen zijn.

 8. Nouja, als extra band is het natuurlijk niet zo erg, maar ergens vind ik dit gewoon niet kunnen. Wat is hiervan de meerwaarde? Dat wij met zijn alle kunnen lachen om die mensen? Eigenlijk is dit gewoon heel zielig en onrespectvol. Oke die mensen hebben de tijd van hun leven, maar alleen omdat ze niet weten dat de mensen ze eigenlijk staan uit te lachen.

 9. Ik weet niet wat jij denkt hoor karel maar ik ga daar echt niet heen om ze dan uit te gaan lachen. Ik ga gewoon los op die muziek en ben blij dat ze er staan. Tuurlijk zullen er mensen zijn die ze niet kennen en ze gaan uitlachen maar merendeel snapt het wel gewoon en vinden het juist mooi

 10. wat zijn jullie een stelletje zeikerds
  is toch alleen maar mooie om te zien dat pinkpop dit soort mensen zoiets gunt ( al is het niet zeker)
  ik ga daar staan en zal ze met vol overtuiging aanmoedigen

 11. Nou, ik heb de muziek geluisterd, en als je niet weet dat dit mensen zijn met een beperking, is het gewoon niet heel erg goed. Ik vind het ontzettend knap wat ze presteren hoor, veel beter dan ik verwacht had, maar ze krijgen deze kans alleen omdat ze die beperking hebben. En daar heb ik gewoon moeite mee.

 12. de gene die hier zoveel moeite mee hebben omdat hun een beperking hebben en dan nog beter kunnen spelen dan jullie moeten maar oprotten. Deze jongens hebben een droom en die willen ze waarmaken, laat ze dat doen

 13. Mooi gesproken Joris, ik walg er van dat bijna iedereen The Garden Of Love afkraakt
  Heeft niet iedereen iets wat hij/zij niet kan?
  Iedereen heeft een beperking of het nou verstandelijk is of niet, en dat heeft niets te maken met voortrekken!
  Tof dat PinkPop zich inleeft en iedereen een kans geeft om op een podium te staan

 14. Ze waren het f*cking hoogtepunt van de dag, guys! En toen moest het festival nog beginnen.
  Hoezo zielig en respectloos? Hoezo uitlachen? De sceptici mogen hier uitgelachen worden.
  Jan Smeets en Pinkpop: bedankt dat jullie deze rockers dit gegund hebben!
  Zelden zo’n enthousiast publiek gezien, thanks.

 15. Wat een onzin om te zeggen dat ze voor getrokken worden.
  Dit is toch geweldig dat die jongens die kans krijgen.
  Het zijn ook mensen hoor,alleen met een beperking,nou en…
  Vind ze super en hoop nog veel van ze te horen.

  En diegene die ze uitlacht? jullie moeten je diep schamen,heel diep.Sukkels die dat doen.
  Ik ga er ook niet verder op in,want maak me er alleen maar kwaad om.
  En hoop voor die gene die zelf kinderen krijgen ,ze niet zo,n kindje krijgen dan,want dan heb ik medelijden met het kind ,die zulkse ouders heeft.

 16. Even wat veranderen….zulke ipv zulkse.
  Anders word ik ook nog uitgelachen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *