The Rolling Stones

Smeets over The Rolling Stones: ‘Gesprekken zijn in vergevorderd stadium’

Het is bijna niet te geloven, maar het lijkt toch echt te gaan gebeuren: The Rolling Stones staan mogelijk op Pinkpop dit jaar.

Tegenover RTL Boulevard laat Pinkpopbaas Jan Smeets weten dat de gesprekken met de legendarische Britse rockband in een vergevorderd stadium zijn. Van een definitief akkoord is volgens Smeets nog geen sprake: “Als de managers en tourplanners eruit zijn, kunnen de artiesten zelf nog cancelen.”

Het ziet er desondanks naar uit dat het slechts een kwestie van tijd is voordat Pinkpop de komst van The Rolling Stones officieel kan bevestigen. Hopelijk komt er snel meer duidelijkheid.

32 gedachten over “Smeets over The Rolling Stones: ‘Gesprekken zijn in vergevorderd stadium’”

 1. Tjongejonge…..die gasten moet met een rolstoel ut podium opgeduwd worden!!! Kom op Smeets…graag wat meer metal en hardrockbands op Pinkpop 2014!!!!

 2. Meer metal?!?! met 3 metal acts op de maandag lijkt me toch dat de metalfans niet mogen mopperen met de line-up tot nu toe! En je kan het wenden of keren hoe je wil, maar The Stones zijn toch echt legends en mocht dit doorgaan zal dit toch wel een van de laatste Stones shows in Nederland zijn. Als dit door gaat zou dit echt een gouden zet zijn van Pinkpop of je nou Stones fan bent of niet!

 3. @pascal, als deze band op pinkpop komt dan ben jij waarschijnlijk de enigste die er zo over denkt. Voor een festival als pinkpop zou het legendarisch zijn the stones & metallica, hoe kan je daar nu commentaar op hebben?

 4. Ik ben nou nie perce stones fan maar dit zou ik zelfs leip vinden… idd een band die je niet weer gaat zien… al trekken de stones wss wel die vervelende, meestal oudere bruce Springsteen fans. Maargoed dat is dan maar zo. Nu de monkeys erbij en dan heb je hele diverse headliners

 5. Ik dacht dat ze al een compleet irrelevante headliner hadden geboekt voor veel te veel geld dit jaar?

 6. Dat zou een stunt zijn!!! Dan is Pinkpop dit jaar voor mij zeker een feit. Wat een ontzettend sterke line-up gaat dit dan worden! Gouden zet van wereldformaat!

 7. Dit zou FANTASTISCH zijn. Dan koop ik 3x een 3dagen ticket. Alleen voor mezelf.

 8. OMG dit zou echt heel gaaf zijn! Ze zijn inderdaad oud maar wel legendarisch!

 9. Dat zou een gave zet zijn… ik hoor veel commentaar dat de stones “oud” en passe zijn. Luister voor de lol eens naar hun nieuwe album, absoluut goed hoor jongens en meisjes! Kunnen veel jonge bands nog een voorbeeld aan nemen.

 10. Zou het nou echt? Dit zou meteen het beste pinkpop programma ooit zijn, en meteen een kans voor de vele jeugdige stones-fans om hun idolen eindelijk een keer te zien!

 11. Als je dit waarmaakt verdien je een standbeeld in “Popland”.
  The Rolling Stones op Pinkpop. Until now it was just a dream.

 12. Stones naar Landgraaf … ik ben erbij … must have see, a milestone in a Pop era.

 13. Red Hot Chili Peppers zojuist bevestigd op Isle Of Wight, is een week na Pinkpop!

 14. @Bram dat lijkt me een zeer geschikte en haalbare headliner voor pinkpop. Maar als de stones erbij komen zal de derde headliner een kleinere naam zijn, gezien het budget;)

 15. Ik heb gehoord…. dat morgen Led Zeppelin bekend gemaakt gaat worden !

 16. Naja de vader van een vriend werkt bij de neef van Jan Smeets en die heeft dat verteld….. Maar ik heb ook meteen als antwoord gegeven dat het me zeer sterk lijkt dat dat gaat gebeuren.
  Maar het zou natuurlijk zo maar kunnen dat het het zelfde is als op Rock Werchter en dat de frontman komt….

 17. Hahaha ja, zal waarschijnlijk (als het waar is) alleen Robert Plant zijn inderdaad.

 18. Robert Plant dus, had ik al op gehoopt toen hij werd bevestigd voor werchter. Als voorprogramma van the stones zou natuurlijk legendarisch zijn.

 19. Als je setlists op zoekt van Robert Plant & The Sensational Shapeshifters dan komen er wel een aantal Led Zeppelin nummertjes voorbij:p

 20. Hij zal vast in deze week bekend worden gemaakt, dus laten we nog even wachten.

 21. I do agree with all the ideas you have introduced for your post. They are really convincing and can certainly work. Still, the posts are very brief for newbies. May you please extend them a bit from subsequent time? Thank you for the post. ffggbcbekkab

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>