"Pinkpop in onderhandeling met Wolfmother"

Wolfmother

Een aantal uur geleden werd duidelijk dat de Foo Fighters de eer krijgen om Pinkpop 2011 af te sluiten. Inmiddels zijn er meer interessante nieuwtjes uitgelekt.

Te beginnen met Jan Smeets. Volgens Smeets is Pinkpop in onderhandeling met Wolfmother. Afgelopen jaar moest de Australische band hun Pinkpop optreden op het laatste moment cancelen. Dit vanwege ziekte van de zanger. Diezelfde zanger gaf eergisteren al aan dat Wolfmother in juni alle gecancelde data van afgelopen jaar wil gaan overdoen.

De inmiddels altijd betrouwbare Giel Beelen weet vanmorgen te melden dat de Pinkpop bezoekers niet hoeven te hopen op Mumford and Sons, maar dat de kans groot is dat Elbow, Volbeat en Two Door Cinema Club wel afreizen naar Pinkpop 2011.

Tot slot uit het rockblog kamp: Scouting For Girls zou zich zelf hebben bevestigd in een uitzending van 3FM. Of dit nieuws op enige waarheid berust, moeten we afwachten. De band is op dit moment in de studio van 3FM te vinden. Echter, noch 3FM of de Pinkpop organisatie heeft Scouting for Girls bevestigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *