Overzicht: korte Pinkpop-nieuwtjes

Pinkpop

De Pinkpop-organisatie heeft de afgelopen dagen een aantal nieuwtjes de wereld ingeslingerd. Hieronder vind je een overzicht.

Speciale Brand Bar en ANWB Kletspaal
Dit jaar zijn de ANWB Kletspalen voor het eerst te vinden op Pinkpop. Hoe werkt het? Verspreidt over het terrein staan verschillende Kletspalen. Via deze palen kun je chatrouletten met andere mensen die op dat moment ook gebruik maken van een Kletspaal.In het backstage gebied zal ook een paal komen te staan. Je kunt dus zomaar Dave Grohl tegenkomen. Filmpje!

De speciale Brand-bar is dit jaar het middelpunt van het grote terras achter de 3FM-Stage. Onder het genot van een een hapje en een drankje zullen de bezoekers op de terrastafels via “Wist je dat”-jes meer te weten komen over Brand en Limburg.

Laad je telefoon op bij de Hi Chill ‘n Charge
Relaxen en tegelijkertijd je mobiel opladen. Daar draait het om bij de Hi Chill ‘n Charge. Bij deze nieuwe stand kun je lekker uitrusten terwijl je mobiel wordt opgeladen. Perfecte combinatie.
Meer informatie is hier te vinden.

LiveXS Signeer Sessies op Pinkpop
Een Meet ‘n Greet met je favoriete Pinkpop-act. Wie wil dat nou niet? LiveXS en Free Record Shop geven je die unieke kans. Een groot deel van de acts zal gedurende het Pinkpop-weekend langskomen voor signeersessies. Tot op heden hebben grote namen als Elbow, White Lies, Volbeat en Lifehouse hun komst bevestigd. Check de LiveXS website voor een volledig overzicht.

Pinkpop op je telefoon
Pinkpop heeft een gratis app voor de Iphone en Android. Alle belangrijke zaken zijn er in te vinden. Erg handig voor de 2.0 bezoeker.

Klik hier voor de Iphone app, de Android app is via deze link te verkrijgen.

Geen zin om de App te downloaden? Pinkpop heeft nu ook een mobiele versie van de website: http://m.pinkpop.nl/

Koop je Pinkpop All Stars
Speciaal voor Pinkpop 2011 is de Pinkpop All Star ontworpen. Deze mooie sneaker is voorzien van het Pinkpop-logo en is verkrijgbaar in het wit en roze. Je kunt hem online bestellen, of kopen in de Converse Compound op het festivalterrein.

Opbouw in volle gang
Al dagen wordt er met man en macht gewerkt om het festivalterrein op tijd klaar te krijgen. De organisatie van Pinkpop heeft een aantal mooie foto’s vrijgeven. Via deze link kun je ze bekijken.

2 reacties op “Overzicht: korte Pinkpop-nieuwtjes”

  1. jammer dat de all stars maar tot maat 46,5 gaan zijn ze er ook in 49,5 ?

  2. haha 49,5… Ik dacht dat ik grote voeten had met m’n 48…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *