Noodweer barst los boven Pinkpop – podium en camping ontruimd

Pinkpop 2014

Er is hevig noodweer losgebarsten boven het festivalterrein van Pinkpop. Op de livestream van Cultura is te zien dat de lucht inmiddels inktzwart is geworden.

Jan Smeets heeft het publiek gewaarschuwd voor zwaar onweer. De Pinkpopbaas raadt bezoekers aan op de grond te gaan zitten en uit de buurt te blijven van hoge objecten. Smeets benadrukt dat het terrein veilig is en dat er geen reden is tot paniek.

Uit voorzorg is Camping A volledig geƫvacueerd. Ook de Brand Bier Stage is ontruimd. Het optreden van Metallica gaat vooralsnog door.

Update 20.45:
Camping A is uiteindelijk toch niet ontruimd. Het programma is onderbroken tot na het noodweer. Show van Metallica lijkt door te gaan.

Update 21.00:
De zwaarste onweersbuien zijn inmiddels gepasseerd, meldt Pinkpop op Twitter. Het ziet er naar uit dat het gelukkig goed is gegaan. Het optreden van Metallica gaat door.

Storm

1 reactie op “Noodweer barst los boven Pinkpop – podium en camping ontruimd”

  1. Om 5 uur in de ochtend brak alsnog de hel op de camping los met een tweede noodweer. Uit de tent gevlucht en onder een brug moeten schuilen. Noodweer 2.0. Maar toen was Pinkpop al weer voorbij dus geen aandacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *