Kings of Leon geboekt voor Pinkpop 2011

Kings of Leon

Naar verluidt komt Pinkpop aankomende week met het nieuws dat Kings of Leon is geboekt als de zondag afsluiter van Pinkpop 2011. Dat hebben verscheidene (betrouwbare) bronnen aan ons verklapt.

Volgens de bronnen zijn de onderhandelingen afgelopen vrijdag afgerond en is het contract inmiddels ondertekend. Kings of Leon stond al tijden in de geruchten lijst en behoorde tot de grote kanshebbers. De druk om de band te boeken werd de afgelopen weken alsmaar groter.

Dat het nu eindelijk is gelukt om de Amerikaanse band naar Pinkpop te halen, moet als een enorme opluchting voelen voor de organisatie. Voorgaande jaren had Pinkpop minder succes. Tot twee keer toe verkondigde de band een keiharde nee aan Pinkpop.
Kings of Leon wordt niet de duurste band ooit, maar gaat zich – met een prijs van een paar ton – wel in het rijtje van de duurdere acts scharen.

Op zondag 12 juni zal Kings of Leon de tweede Pinkpop dag gaan afsluiten. Meer informatie komt binnenkort online via de officiƫle Pinkpop website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *