Kaartverkoop voor Pinkpop 2015 gaat hard – weekend- en zaterdagkaarten uitverkocht

Tickets

De kaartverkoop voor Pinkpop 2015 is slechts een uur bezig, maar het ziet er naar uit dat alle 35.000 weekendkaarten nu al zijn verkocht. Dat bevestigen meerdere bronnen aan Pinkpop Central.

Een officiele bevestiging van de Pinkpop-organisatie ontbreekt. Bezoekers van Ticketmaster.nl worden in een virtuele wachtrij geplaatst. Het is niet meer mogelijk om weekendkaarten te kopen. Voor de losse Pinkpop-dagen zijn nog wel kaarten verkrijgbaar.

Update 11:15
Ticketmaster meldt zojuist dat alle 35.000 weekendkaarten zijn uitverkocht. Ook voor de Pinkpop-zaterdag zijn geen kaarten meer beschikbaar.

Wachtrij

7 reacties op “Kaartverkoop voor Pinkpop 2015 gaat hard – weekend- en zaterdagkaarten uitverkocht”

  1. Ik kan het maar moeilijk geloven

  2. Na lowlands is pinkpop nu de hype?

  3. Denk dat de hype zich inderdaad verplaatst naar Landgraaf. Ik heb mn tickets voor de zondag gelukkig binnen.

  4. Des te meer reden om voortaan een early-bird actie in te zetten.

  5. Bij deze neem ik afscheid van Pinkpop :( Ik ben jaren lang trouw gegaan, maar heb met het jaar de line up zo ongelooflijk pop en mainstream zien worden dat het voor mij niet meer interessant is. Nu het zo snel uitverkoopt met deze line up ben ik bang dat Pinkpop tegenwoordig nog meer pop en mainstream zal worden en zich dus richt op ander publiek dan wat het ooit heeft gedaan. Iedereen die wel gaat, veel plezier :) Voor mij genoeg andere festivals.

  6. @daniel…. vorig jaar hadden we toch de stones en metal monday… waar is fat precies poppy. Deze editie is idd een stuk liever… Gelukkig met o.a. Muse, FF, Elbow, Rise against genoeg werk dat de festivalliefhebber bekoord!

  7. @Niels, heb je gelijk in vandaar dat ik vorig jaar ook helemaal in mijn nopjes was :) Muse, FF en Rise against inderdaad zeer zeker de moeite waard. Maar voor mij niet meer 180 euro waard en stop ik liever in een festival waar meer van dit soort bands / artiesten komen. En heeel stiekem twijfel ik nog om gewoon vrijdag even van Muse te gaan genieten aangezien het toch in de buurt is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *