Datum Pinkpop 2012 laat nog even op zich wachten

Pinkpop

Wordt het het weer een traditionele Pinkster-Pinkpop, of kiest de organisatie voor een later tijdstip? We zitten al in september en er is nog steeds geen duidelijkheid over de data voor Pinkpop 2012.

Dat roept vraagtekens op. Navraag leert ons dat de Pinkpop-organisatie nog even wil wachten met het naar buiten brengen van de definitieve datum.

Volgend jaar valt Pinksteren in het weekend van zaterdag 26, zondag 27 en maandag 28 mei. Dat lijkt een geschikte datum voor Pinkpop. Grote internationale bands zijn dan al op tour en daarmee dus ook beschikbaar voor het Limburgse festival.
Een week later (1 t/m 3 juni) vindt het Duitse Rock Am Ring plaats. Pinkpop kan hier een week voor gaan zitten (Pinksteren), of juist een week erna. Vooralsnog lijkt de keuze te gaan vallen op een traditionele Pinkster-Pinkpop.

Wat vind jij? Moet Pinkpop traditiegetrouw weer plaatsvinden tijdens Pinksteren? Of heb je toch liever een week na Rock am Ring? Geef je mening.

23 reacties op “Datum Pinkpop 2012 laat nog even op zich wachten”

 1. De week erna a.u.b. Mijn examens vallen precies in het pinkster weekend =(

 2. De Datum laat idd op zich wachten. Mij maakt het niks uit, als er maar weer 3 top headliners worden geboekt en iets wat grotere co-headliners dan in 2011. De rest van het programma maakt me niet veel uit, er is altijd wel genoeg te ontdekken

 3. Liever de week na rock am ring,
  want dan ik wel naar pinkpop gaan!
  Anders zit ik midden in mijn centrale examens :(

 4. In ieder geval de week naaaa pinksteren of daarna. De examens van sowieso vwo vallen nog tot na pinksteren. Zou jammer zijn al die mensen mis te lopen.

 5. jaaa please NA pinksteren!
  ik zit op 6vwo en mijn examens vallen precies samen met het pinksterweekend :(
  zou het echt super jammer vinden als ik niet kon gaan, het zou mijn 4e jaar pinkpop worden.
  ik heb hoop!

 6. Ik zeg, na de examens (: Dus dat is volgensmij de week na rock am ring.

 7. http://www.l1.nl/content/5386216/pinkpop_2012_gewoon_tijdens_pinksteren

  Pinkpop 2012 ‘gewoon’ tijdens Pinksteren

  In tegenstelling tot geruchten op internet, wordt Pinkpop volgend jaar gehouden tijdens het pinksterweekend.

  De 43ste editie is op 26, 27 en 28 mei 2012. Op internet circuleren geruchten dat de organisatie voor een ander weekend zou kiezen. Maar desgevraagd laat die weten dat Pinkpop volgend jaar tijdens Pinksteren is.

 8. Het is altijd een beetje dubbel met de data.
  Als het de week van mei is, zit iedereen met de centrale examens van de middelbare school. De week na Rock am Ring beginnen voor de HBO’s en de Universiteiten de tentamenweken, en zijn de herkansingen eventueel. Lastig!

 9. Zeker het liefst na Rock Am Ring!!!! Iedereen zit hier al in de stress vanwege pinkpop+examens…

 10. Gewoon met pinksteren natuurlijk! Het is tenslotte PINKpop en niet twoweeksafterpinkbutitstillinthenamepop…
  Schijt aan die 4 mensen die examens hebben! Als het na rock am ring is dan zitten ALLE studenten met tentamenweken waardoor een veel grotere groep wordt buitengesloten. En nogmaals het heet PINKPOP!

 11. Week ernaa inderdaad! Ook mijn examens vallen tegelijk :( Balen!!

 12. A.u.b. een week erna want anders loop je teveel gasten mis… het engels examen valt namelijk net na piksteren en iedereen heeft engels:S ik hoop echt de week erna!!

 13. Erna!!! Dat zou zoveel beter zijn, er valt nog net 1 examen van mij na het weekend van pinkpop… heb echt geen zin door dat stomme examen een geweldig weekend te missen

 14. Érna a.u.b veel mensen hebben dan examens’ en zullen dus ook veel bezoekers mislopen.. :o ook ik heb dan examens en dat word dan mn eerst x pinkpop maar dan moet ik natuurlijk wel kunnen

 15. ben het met Harold eens, het heet niet voor niet Pinkpop..
  gewoon 26, 27 en 28 mei 2012!

 16. Wat mij betreft in het Pinksterweekend!
  Ik heb dinsdag 29 mei al vrij geregeld op m’n werk om dan bij te gaan komen van #PP12!!! :D

 17. Pinksteren is prima.

 18. En voor mij en mijn vrienden uit VWO6 en HAVO5 geldt ook weer hetzelfde: Wij zitten namelijk midden in de examenperiode waarin ik geloof ik nog scheikunde, economie en duits voor de boeg heb. Vorig jaar was geweldig en ik zou nu wel weer willen als je ziet welke grote namen weer gaan touren (Pearl Jam en RHCP o.a) maar dit kan alleen als het een week na pinksteren wordt gepland.

 19. ERNA! Die week na pinksteren vallen de examens en toetsweken, dus velen zullen daarom niet naar pinkpop kunnen ivm het leren enz. Wel als het een week later, op 2juni, wordt gehouden want dan is iedereen klaar! Dus meer pinkpopgangers als het een week later wordt geplaatst! (en ik ben dan jarig, dus zou nog beter zijn!)

 20. oh , aub erna!!!
  ik ben nu al zoooo lang aan het sparen voor pp12,
  en met pinksteren zijn mijn examens ook ….
  :(

 21. Pinkpop MOET gewoon met Pinksteren! Always has, always will be! (ok Jan, we vergeven je die paar slippertjes) En die gasten die examen hebben: Verzet die dan maar. Pinkpopbezoeker sinds 1981 (Toen was het 1 dag met 8 bands..)

 22. aub niet op 26,27,28 juni dan zit havo 5 in centrale examens en vwo ook dacht ik.(weet niet 100% zeker) maar zou zeker jammer zijn omdat pinkpop voor mij en vele andere toch iets is wat je ieder jaar mee moet maken zou het niet willen missen.

 23. Later, komt voor iedereen gewoon beter uit. Die traditie dat het op pinksteren is, maakt toch niet uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *