Alter Bridge toch op Pinkpop?

Pinkpop

Toen op 20 oktober duidelijk werd dat Alter Bridge zichzelf had bevestigd in een interview, was Jan Smeets er als de kippen bij om dit tegen te spreken. Op dat moment wist heel Nederland dat de kans groot is dat de band van Myles Kennedy op Pinkpop 2011 te zien zal zijn. Echter, zolang Pinkpop de komst van Alter Bridge niet bevestigt, blijft de band een gerucht.

Gelukkig zijn er altijd bandleden die een handje willen helpen. Zo ook in dit geval. Brian Marshall, de bassist van Alter Bridge, weet te vertellen in een interview met Metalfan.nl dat Pinkpop waarschijnlijk op het tourschema van de band staat.

Op de vraag of iemand – in het interview van 20 oktober – misschien zijn mond voorbij heeft gepraat, zegt Marshall het volgende:

“Ik weet het ook niet zeker. Volgens mij komen we weer naar Pinkpop maar ik weet het niet zeker want ik heb het tourschema niet aandachtig bestudeerd. Ik weet wel dat we op veel festivals in ondermeer Duitsland en Engeland staan komende zomer, en ik dacht dat Pinkpop ook op de lijst stond. Maar ik kan het dus mis hebben.”

Voor de tweede keer in korte tijd heeft een bandlid van Alter Bridge dus iets verteld over een mogelijke komst naar Pinkpop 2011. Dat Alter Bridge graag op Pinkpop wil spelen is inmiddels wel duidelijk. Hopelijk is ook Buro Pinkpop hiervan op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *