30STM neemt een pauze, Pinkpop niet in gevaar

Tickets

Paniek op Twitter gisteravond. 30 Seconds to Mars vertelt in een interview met MTV Canada dat het tijd is voor een lange pauze. Reden: de band heeft genoeg van al het touren.

Vrijwel meteen ontstaat er een enorme paniekgolf op Twitter. Honderden fans – vooral meisjes – zijn het er niet mee eens en twijfelen aan het nut van hun leven zonder Jared Leto en consorten.

Achteraf blijkt het om een stunt te gaan. Een grapje van MTV Canada. 30 Seconds to Mars gaat namelijk niet stoppen, de mannen nemen slechts een welverdiende pauze. Iets wat bijna alle bands doen na een maandenlange wereldtour.

Het is allerminst zeker hoe de toekomst van 30 Seconds to Mars er uit zal zien. Het optreden op Pinkpop gaat in ieder geval wel gewoon door. Er is dus geen enkele reden tot paniek.

11 reacties op “30STM neemt een pauze, Pinkpop niet in gevaar”

 1. Ah jammer was het maar geen stunt. Ik vind, mensen luister, ik vind dit namelijk een grote flop band.
  Ik had graag een andere band gezien i.p.v. 30STM. Maar we kunnen niet alles krijgen!

 2. Ik ben het stiekem wel een beetje met Sam eens. Het is niet zo dat ze slecht zijn, maar had eigenlijk liever iets anders er voor in de plaats gehad. Jammer…

 3. ja en iemand wil deze band graag zien dus stfffoe

 4. mijn reactie was fout ik bedoelde te zeggen jullie hadden iets anders willen zien en iemand anders wil deze band weer zien dus technisch gezien zou pinkpop het nooit goed doen maar eerlijk gezegd ik had ook liever pendulum gezien

 5. Het is eigenlijk precies zoals een maat van me ooit zei: “Het zijn homo’s die goeie muziek maken”. Ben het niet helemaal met Sam eens. Ik vind ze redelijk ok en kijk er niet echt naar uit en betere bandjes hadden zeker op Pinkpop kunnen staan (bv. Arcade Fire, Arctic Monkeys, Naked and Famous, Noah & the Whale, etc.), maar die hadden wat mij betreft beter in de plaats kunnen komen van die zoetsappige bands/artiesten als Laura Jansen, VersaEmerge, Hanson, Dazzled Kid, Eliza Doolittle, Tim Knol, etc. die er dit jaar in overvloed zijn.

 6. Achja wie gaat er nou naar 30STM als je Deadmau5 kunt zien? Deadmau5, winning!

 7. @tim ik ga naar allebei dan maar halve sessies maarja heb ik ze wel allebei gezien
  moeilijke keuze trouwens

 8. Tim Knol en dazzled Kid zoetsappig? Dan heb jij denk ik niet aandachtig geluisterd..

 9. Klopt omdat ik elke keer bij het 3e nummer van hun albums in slaap val. Ik kom maar niet toe aan de rest.

 10. Ik ben het gedeeltelijk met Patrick eens al vind ik 30STM wel goed en Dazzled Kid ook. Ipv laura jansen en de bands die Patrick ook op noemt zou ik ook liever Naked and Famous of Arctic Monkeys gehad willen hebben, maarja, een perfecte line-up bestaat niet, aangezien er mensen zijn die van verschillende muziek houden. Verder is de line-up wel Ok, en ik zou Pinkpop echt niet willen missen dit jaar ;)

 11. Ik vind het jammer dat ik 30STM niet kan zien, aangezien Foo Fighters vlak daarna op main stage speelt. Maarja, ik ben het wel met Patrick eens.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *