Wie, wat, waar?

Pinkpop?!

Elk jaar vragen duizenden Nederlanders zich af wat ze moeten doen tijdens Pinksteren. Naar de woonboulevard of met z’n allen uit eten?

Voor de muziekliefhebbers is het geen moeilijke keuze. Zij kiezen tijdens Pinksteren voor drie dagen lang uit je dak gaan op Nederlands oudste openlucht festival: Pinkpop.

Wat kun je verwachten?

Muziek, heel veel goede muziek. Maar bovenal veel gezelligheid. Iedereen komt namelijk voor hetzelfde: muziek luisteren en plezier maken. Als er geen muziek is kun je je vermaken op de festivalmarkt of bij één van de vele kraampjes op het festival terrein. Zonnen kan natuurlijk ook. ’s Avonds kun je gaan dansen in één van de twee camping tenten, een filmpje gaan kijken in de openlucht bioscoop of lekker relaxen op de camping met vrienden. Er is altijd wel iets te doen.

Pinkpop is een heel bijzonder festival. Niet alleen omdat er simpelweg geen ouder festival bestaat, maar meer om het speciale gevoel wat je elke keer weer krijgt als je het terrein oploopt. Het Pinkpop gevoel.

Pinkpop is een hele belevenis. Een belevenis die je gewoon een keer moet meemaken. Je vindt het leuk, of je vindt er helemaal niets aan.

Wanneer?

Van vrijdag 12 juni t/m zondag 14 juni 2015. Pinkpop valt dit jaar dus niet in het Pinksterweekend.

Hoelaat?

Er zijn op dit moment nog geen tijden bekend.

Waar vindt Pinkpop 2015 plaats?

Pinkpop vindt plaats op het immense terrein van Megaland.
Kijk voor een routebeschrijving op de pagina ‘vervoer’, elders op deze website
Adres:

Megaland Evenemententerrein
Hofstraat 15
6372 XC Landgraaf


Grotere kaart weergeven